Klar til kamp
med sunde fødder!

Netop sunde fødder er vigtigt for en fodboldspiller - og grunden til at Fodterapeuterne v. Tina Fisker for 3 år siden lavede et fast samarbejde med Viborg FF. Vabler, hård hud og klemte negle, er en del af de problemer, som spillerne hos Viborg FF kommer med. Det kan umiddelbart virke som småting, men de fleste kender nok til smerten fra en vabel eller en dårlig negl, der skal klemmes ned i en sko.

 

Den slags er Fodterapeuterne v. Tina Fisker eksperter i og træder til, når der er behov for det. Jeg ved jo, at spillernes fødder er mange penge værd, så det er dejligt at kunne hjælpe både spillerne og klubben med de ting, som vi ved noget om, siger Tina Fisker.

Kristoffer Pallesen var i sidste sæson ude i en længere periode med en drilsk skade i hælen. Besøgene hos Tina Fisker var i den forbindelse et positivt bekendtskab - “Pallesen” blev hjulpet med specielle indlæg til fodboldstøvlerne samt en ergonomisk korrekt sandal fra Birkenstock professional.

 

- Det var et fantastisk supplement til min daglige genoptræning, fortæller Kristoffer Pallesen begejstret om sine besøg hos Tina Fisker.

 

Jacob Egeris har ligeledes været fast tilknyttet hos Tina Fisker. På et tidspunkt brækkede jeg foden, og som en del af min genoptræning fik jeg lavet specielle såler til mine støvler, og et par sandaler fra Birkenstock professional til, at hoppe i uden for banen.

Sandalerne har jeg brugt lige siden, de har været rigtige gode for mine fødder, da der både er god plads og bevægelsesfrihed.

 

Fodterapeuterne v. Tina Fisker tager sig af hele holdet fra VFF …og næste gang, der er store eller små problemer med fødderne, står de klar til at hjælpe.

 

“Det er bare lidt sjovere at spille fodbold på sunde fødder” :-)